Over SAT

Marcel Daamen

Directeur, eigenaar SAT

Over ons
Door incidenten, vechtpartijen, criminaliteit of terroristische aanslagen lopen bedrijven imago- en daarmee financiële schade op. Door alle incidenten, dreigingen, ontwikkelingen en aanslagen die zich afspelen in heel Europa op het gebied van veiligheid is het voorkomen en op een juiste wijze handelen tijdens een incident of calamiteit uiterst belangrijk.

SAT is door Marcel Daamen opgericht om bedrijven en organisaties op veiligheidsgebied te ondersteunen en te ontzorgen.
“Mijn bedrijf richt zich op advies en trainingen op het gebied van beveiliging, object- en persoonsbeveiliging in zowel de proactieve als in de reactieve fase, om imagoschade voor uw bedrijf te voorkomen of te beperken. Wij trainen met name uw medewerkers om op de juiste manier te handelen bij incidenten. Hierbij staan betrouwbaarheid, expertise, persoonlijk contact, hoge kwaliteit en resultaatgerichtheid centraal.
We werken voor en met ondernemers, hotels, horeca, overheidsinstanties en alle bedrijven of organisaties waar veel publiek aanwezig is.”

Wat maakt ons uniek?
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid op het allerhoogste niveau in Nederland en buitenland, heeft SAT 1-daagse trainingen ontwikkeld die inspelen op de problematiek van deze tijd o.a. het niet aanwezig zijn van medische hulp na een terroristische aanslag.

De trainingen en diensten die SAT aanbiedt zijn uniek, actueel, vernieuwend, bruikbaar en de duur en kosten zijn laag zodat de belasting voor zowel uw medewerkers als financieel voor uw bedrijf of organisatie laag zijn.

Onze instructeurs en persoonsbeveiligers
Met trots kunnen wij zeggen dat SAT werkt met een 8-tal medewerkers die enorm veel kennis en vaardigheden bezitten en experts zijn op het gebied van veiligheid. Zij zijn werkzaam in Nederland op het hoogste veiligheidsniveau, maar ook in oorlogs- en crisisgebieden waar ook ter wereld. Onze experts zijn breed opgeleid en getraind op het allerhoogste niveau op het gebied van vuurwapens, medisch, profiling, rijvaardigheid en vechtsport. Zij hebben gewerkt met diverse soorten VIP’s zoals diplomaten, ministers en hoge militairen.

Kortom, SAT experts kunnen als geen ander hun kennis en vaardigheden op een juiste en professionele manier overbrengen op uw medewerkers.