"SAT biedt u het beste op het gebied van persoonsbeveiliging.”

Persoonsbeveiliging

Bij SAT bent u verzekerd van hoog gekwalificeerde persoonsbeveiliging. Wij ontzorgen u op het totale gebied van de beveiliging van VIP’s. Zo voeren wij zowel de voorbereiding als de daadwerkelijke beveiliging uit. Denk hierbij aan het regelen van bijvoorbeeld contact met derden, juiste kamer in een hotel boeken, soorten transport regelen of regelen van VIP-reservering in restaurant of club.

Hoog gekwalificeerde beveiliging
Onze persoonsbeveiligers hebben zeer veel kennis en ervaring op het gebied van persoonsbeveiliging, zowel in de voorbereiding van de opdracht als de beveiliging zelf.

De medewerkers van SAT zijn werkzaam in de persoonsbeveiliging in zowel Nederland als in oorlogs- en crisisgebieden waar dan ook ter wereld. Zij zijn breed opgeleid en getraind op het allerhoogste niveau op het gebied van vuurwapens, medisch, profiling, rijvaardigheid en vechtsport. Zij hebben gewerkt met diverse soorten VIP’s zoals diplomaten, ministers en hoge militairen.

De juiste competenties
Onze persoonsbeveiligers behoren tot de beste beveiligers ter wereld. Zij beschikken over de juiste competenties: flexibel, daadkrachtig, integer, stressbestendig, betrouwbaar en diplomatiek. Bewust van hun verbale- en non verbale houding kunnen zij zichtbaar optreden waar nodig en nagenoeg onzichtbaar zijn om de privacy van de VIP zo goed en verantwoord mogelijk te garanderen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over persoonsbeveiliging?
Neem dan contact op met Marcel Daamen, tel. +31 6 22509833 of via info@security-at.nl

Overige diensten

Veiligheidsadvies
Lees verder >>

Veiligheid quickscans en praktische veiligheidsadviesplan met o.a. calamiteiten-route en toegangscontrole.

Medische trauma training
Lees verder >>

Levensreddende hulpverlening leren toepassen waar de reguliere medische hulpverlening ontbreekt.

Predictive awareness training
Lees verder >>

Potentiële verdachte personen/terroristen herkennen en daarop handelen.

Overige trainingen
Lees verder >>

Weerbaarheid, zelfverdediging, fouillering en rijvaardigheid.