“ Zorg dat alle veiligheidszaken vooraf zijn geregeld, niet achteraf na een incident.”

Veiligheidsadvies

De veiligheidssituatie in Nederland en de rest van de wereld is de afgelopen jaren enorm veranderd. Tevens door de recente terroristische aanslagen in Europa is veiligheid voor bedrijven steeds belangrijker geworden. De kans op een incident of calamiteit, zoals een terroristische aanslag, wordt steeds groter en is zeer moeilijk te voorspellen. Hoe ‘veilig’ is uw bedrijf?

Veiligheid quickscan en adviesplan
SAT voert voor uw organisatie een veiligheid quickscan uit en stelt daarmee een praktisch veiligheidsadviesplan voor u op. Hierin geven wij advies over de gesteldheid van de veiligheid van o.a. toegangscontrole, maar ook over calamiteitenroute en fasering in het pand. Mogelijke probleem situaties en risico’s maken we zichtbaar en bieden hiervoor concrete oplossingen.
Uw medewerkers zijn hierbij de belangrijkste factor van veiligheid. Hoe zijn zij opgeleid en getraind voor wat betreft calamiteitsituaties? Wij geven een concreet advies over welke vaardigheden uw medewerkers in hun functies en situaties nodig hebben.

Voor wie bestemd?
Voor bedrijven die hun veiligheidssituatie kritisch willen laten bekijken, zowel voor het bedrijf zelf als hun medewerkers.

Uw trainers en veiligheidsexperts
Het veiligheidsadviesplan en trainingen worden gemaakt en gegeven door onze experts op het gebied van veiligheid. Zij hebben ruime ervaring in het maken van veiligheidsadviezen voor bedrijven en organisaties in zowel Nederland als in het buitenland. Zij zijn werkzaam in Nederland op het hoogste veiligheid niveau maar ook in oorlogs- en crisisgebieden waar ook ter wereld. Zij hebben alle mogelijke opleidingen en trainingen gevolgd en kunnen dit ook op een juiste en professionele manier overbrengen op uw medewerkers.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over veiligheidsadvies?
Neem dan contact op met Marcel Daamen, tel. +31 6 22509833 of via info@security-at.nl

Overige diensten

Medische trauma training
Lees verder >>

Levensreddende hulpverlening leren toepassen waar de reguliere medische hulpverlening ontbreekt.

Persoonsbeveiliging
Lees verder >>

De voorbereiding en/of het uitvoeren van persoonsbeveiliging.

Predictive awareness training
Lees verder >>

Potentiële verdachte personen/terroristen herkennen en daarop handelen.

Overige trainingen
Lees verder >>

Weerbaarheid, zelfverdediging, fouillering en rijvaardigheid.